Lijst 4
Vrije Liberale Partij Roosendaal

Foto Bestuur WebsiteBESTUUR VLP Roosendaal

Met ingang van 19 mei 2015 heeft de Vrije Liberale Partij een nieuw partijbestuur.

Het nieuwe bestuur van de VLP bestaat uit (vlnr): Lizette van Eijkeren, Henk Claassens, Evelien van der Star-Deijkers, Ronald Heikoop en Jean-Paul van Oers. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

 

 

Evelien van der Star-Deijkers (voorzitter)

Mijn naam is Evelien Deijkers. Ik ben 27 jaar oud en werkzaam als belastingadviseur. Mijn bestuurservaring heb ik tijdens mijn studie fiscaal recht opgedaan als penningmeester bij de voetbalvereniging BSC Roosendaal. Nadat ik een raadsoriëntatiecursus in Roosendaal heb gevolgd ben ik lid geworden bij de VLP. Eerst als fractie-assistente en nu als voorzitter. Wij gaan de komende jaren hard voor u aan de slag.

 

Ronald Heikoop (secretaris)

Mijn naam is Ronald Heikoop en ik ben 55 jaar oud. Van beroep ben ik Allround Monteur WTB.  Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Cloetta Roosendaal als monteur in de ploegendienst.

Sinds 2014 ben ik secretaris van de VLP.  Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het agenderen en notuleren van de bestuursvergaderingen, het uitschrijven van de ALV en het maken van het secretarieel jaarverslag.

Mijn ervaring als secretaris heb ik opgedaan bij Roosendaal Helpt en een carnavals bouwclub.

 

Henk Claassens (penningmeester)

Mijn naam is Henk Claassens; mijn levensverhaal staat gedeeltelijk in een boek dat ik (nog niet) niet afgemaakt heb. Ik ben in 1941 geboren in het café tegenover de St. Josephkerk in Roosendaal. Heel mijn leven heb ik doorgebracht tussen de dieren als handelaar in vee & vlees, hoofdzakelijk im- en export naar Frankrijk. Momenteel verhuur ik huisjes in de winter op het prachtige eiland Corsica en in mijn vrije tijd wil ik me graag inzetten voor de VLP. Ik heb jarenlange ervaring als penningmeester bij diverse instanties.

 

Lizette van Eijkeren (PR & communicatie)

Mijn naam is Lizette van Eijkeren. Ik ben werkzaam als Franstalig medewerker Customer Care in Moerdijk. Toen ik gevraagd werd om als bestuurslid de PR/communicatie voor de VLP te gaan doen, heb ik meteen ja gezegd; sinds de zomer van 2014 verricht ik achter de schermen al het nodige communicatiewerk voor een aantal fractieleden. Sinds 1 januari 2015 ben ik in Roosendaal komen wonen en ik wil me als bestuurslid van de VLP graag inzetten voor de stad en haar inwoners.

 

Jean-Paul van Oers (vice-voorzitter)

Mijn naam is Jean-Paul (JP) van Oers en ben ruim 43 jaar geleden geboren in Roosendaal. Ik heb een zoon van 8 en ben werkzaam in de ICT / Informatiemanagement als Business Analyst. Ik heb diverse vrijwilligersfuncties bekleed. Mijn kracht ligt in het bij elkaar brengen van mensen en samen laten werken.

 

 

Financieel jaarverslag 2016

In deze link vindt u het financiële jaarverslag van 2016.

 

 

Financieel jaarverslag 2015

Hieronder vindt u het financiële jaarverslag van 2015

 

Financieel jaarverslag 2014

Hieronder vindt u het finaciele jaarverslag van 2014

Jaarverslag_VLP_2014

Twitter

VLP @VLProosendaal
28-03-2018

De laatste raadsvergadering van ons erelid van de VLP John Hertogh! Het heeft zijne majesteit behaagd....John harts… https://t.co/zOelsZdXmf

Facebook

VLProosendaal
Geen berichten.